კანტალუპი შეიძლება გამოყენებულ იქნას ცოცხალ და უმ მომზადებაში, ტკბილსა და ცხარეში. ის კარგად არ უხდება მომზადებას. ცოცხალი კანტალუპი შეიძლება გამოყენებულ იქნას როგორც სასაუზმე ხილი და სალათის ინგრედიენტი. ის შესანიშნავ ელემენტს ქმნის ცივ და ცოცხალ დესერტებში. ის ასევე შეიძლება გამოყენებულ იქნას როგორც ინგრედიენტი სასმელებში. კანტალუპი კარგად შეეხამება თხის რძისგან გაკეთებულ ყველსა და ფეტას, ნუშს და თხილს, პიტნას, ციტრუსს და შებოლილ ხორცს. კანტალუპის გემო უნიკალურია ყველა სხვა ნესვის სახეობისთვის, რაც ხდის ჩანაცვლებას ცოტაოდენ შეუდარებელს. შენახვისთვის, შეინახეთ დაუმწიფებელი კანტალუპი ოთახის ტემპერატურაზე. როცა მწიფეა, შეინახეთ მაცივარში. გამოიღეთ ნესვი ერთი საათით ადრე სუფრასთან მიტანის წინ საუკეთესო გემოს გამოსავლენად.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.