მარაკუია

18, 50₾
ინფორმაცია

მარაკუია გამოიყენება უმ და მომზადებულ კერძებში. რბილობს აქვს ძლიერი ტკბილი, ყვავილოვანი არომატი მომჟავო გემოთი და ტროპიკული სურნელით. ცოცხლად ამოფხეკილი რბილობი და თესლი იჭმევა როგორცაა ან გამოიყენება სალათების, იოგურტის და პარფეს ზემოთ. რბილობს აცალკევებენ თესლისგან დაჭიმვით და წვენს ატკბობენ და იყენებენ სმუზისთვის, წვენებისთვის და დესერტებისთვის, როგორიცაა შარბათი, ნაყინი და შერბეტი. წვენს ასევე უმატებენ საკაზმებს და იყენებენ ჯემის, ჟელეს და სოუსების გასაკეთებლად. ის მატებს ფერს და ტროპიკულ სურნელს, როცა დაღვრილია ხაჭოს ნამცხვარზე, ვანილის ნაყინსა ან პანა კოტაზე. მარაკუია გაძლებს 5 დღემდე ოთახის ტემპერატურაზე და ორ კვირამდე მაცივარში.

Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.

ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.

100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.

100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.

მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.

ჩვენი პროდუქტები აკმაყოფილებს სურსათის უვნებლობის საერთაშორისო სტანდარტს
მხოლოდ საუკეთესო ხარისხის პროდუქციას
ეთიკურად და სუფთა პროდუქტი
თბილისში ადგილზე მიტანა შესაძლებელი იქნება მალე
გადახდა საკრედიტო ბარათით
Fresh Culinair Logo
კითხვაზე გთხოვთ დაგვირეკოთ

+995 599 70 94 87

გამოგვიგზავნეთ