სოკო მაიტაკე ყველაზე კარგად უხდება უმ და ისეთ მომზადებას, როგორიცაა შებრაწვა, გრილზე გაკეთება, გამოცხობა, შეწვა, სწრაფად შეწვა და გახურებულ ზეთში შეწვა. როცა მომზადებულია, სოკო მაიტაკე წვნიანია, ნახევრად მაგარი, და საღეჭად რთული ტყიანი, მიწიერი და ცხარე გემოთი. როცა გამოიყენება ცოცხლად, სოკო მაიტაკე შეიძლება დანამცეცდეს და მოეყაროს ფოთლოვანი მწვანილების სალათებში ან შეიშხეფოს სუპებზე. როცა მომზადებულია, სოკო მაიტაკეს ურევენ კარტოფილ ფრიში სხვა საშემოდგომო ბოსტნეულთან, ხარშავენ რაგუსა და სუპებში, აყრიან მაკარონში, აშხეფებენ პიცაზე, ან ამზადებენ ომლეტებში. მას ასევე სწრაფად წვავენ კარაქში და სუფრასთან მიაქვთ როგორც ცალკეული გარნირი ან აცხობენ სოკოს ქონდრის ხაჭოს ნამცხვარში. მომზადებასთან ერთად, სოკო მაიტაკე შეიძლება გაიყინოს, მომზადდეს ან უმი იყოს, და შეიძლება გახმეს და დაიფქვას ფხვნილში, რომელის გამოიყენება ძეხვით შეკაზმული პურის, იტალიური კერძების და სოუსების, როგორიცაა ბეშამელის, კრემიანი ან მარინერას სოუსის გემოს მისაცემად. სოკოს უხეში ძირი შეიძლება ასევე მომზადდეს ლამაზი ბულიონის გასაკეთებლად. სოკო მაიტაკე კარგად შეეხამება სხვა გარეულ სოკოს, მწარე ბოსტნეულს, ჭკვალს, ნიორს, ქონდარს, კარტოფილს, ყველს, როგორიცაა პარმეზანი და გრუიერი, კვერცხს, ბეკონს, მოლუსკებს, საქონლის ხორცს, ქაფშიებს, ძმარს და კრემს.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.