ბადრიჯანი გრაფიტი საუკეთესოდ უხდება ისეთ მომზადებას, როგორიცაა სწრაფად შეწვა, გრილზე გაკეთება, რაგუ, შებრაწვა, ქვაბში შეწვა და გამოცხობა. ბადრიჯანი გრაფიტი ნაზია და რბილი ტკბილი და ხილის მსუბუქი გემოთი, როცა მომზადებულია. ის მალე მომზადდება, მისი პატარა ზომის გამო, და რბილობი ასევე თხელია და რბილი, და არ სჭირდება მოშორება. ბადრიჯანი გრაფიტი შეიძლება ასევე შუაზე გაიყოს, ოდნავ გამოიცხოს, შევსებულ იქნას, და გამოიცხოს ბოსტნეულსა და მარცვლეულთან. ბადრიჯანი გრაფიტი კარგად შეეხამება პომიდორს, ყაბაყს, ხახვს, წითელ ბულგარულ წიწაკას, ნიორს, თათაბოს, მუხუდოს, ქოქოსის კერის, ცხარე სანელებლებს, როგორიცაა კვლიავი და ზატაარი, მდიდარ გრილზე გაკეთებულ ხორცს, როგორიცაა ბატკანი, კაშკაშა ცოცხალ ბალახეულს, და ახალგაზრდა და დამდნარ ყველს, როგორიცაა შევრი, ფეტა და მოცარელა.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.