როზმარინს აქვს გამოყენების ფართო ასორტიმენტი. ის ძლიერმოქმედი ბალახეულია, და უნდა გამოყენებულ იქნას ზომიერად. სურნელება ძალიან პიკანტურია, მწარე და მკაცრი, ფიჭვისნაირი გემოთი. საკულინარო კერძებში, როზმარინი კარგად შეეხამება სხვა ბალახეულს, მაგრამ შეიძლება გამოყენებულ იქნას მსუბუქად ცალკე. გასუფთავების და გამშრალების შემდეგ, მოაშორეთ ბალახი ღეროს ზედა ნაწილში დაჭერით და თითების ღეროს ირგვლივ უკან ტრიალით. ფაქიზად დაჭერით როზმარინი და დაუმატეთ კვერცხს, ყველს, და შებრაწულ კარტოფილს. გამოიყენეთ შევსებული ხორცის ან ქათმის და ბოსტნეულის გემოს მისაცემად. დაუმატეთ როზმარინის ცოცხალი ტოტები სუპებსა და ბულიონებში სურნელისა და გემოსთვის, ღეროების მოშორებით მომზადების ბოლოს. როზმარინის შემკვრელი თვისება ხდის მას იდეალურ ბალახეულს ცხიმიანი ხორცის, როგორიცაა ბატკანი ან ცხიმიანი თევზი, გემოს მისაცემად. როზმარინი ჩვეულებრივი ბალახეულია პურისა და ცხარე კექსების გემოს მისაცემად. მიეცით გემო ძმარს და ზეთს როზამრინის ტოტებით, ეს ასევე შეინახავს ბალახს.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.