თავშავა ტრადიციული ხმელთაშუა ზღვის ბალახეულია და მთავარ როლს თამაშობს ბერძნულ და იტალიურ სამზარეულოში. თავშავაზე ამბობენ, რომ აქვს „ დამამშვიდებელი“ არომატი; პიტნის (ახლო მონათესავე ბალახეული), ქონდრისა და როზმარინის გაერთიანება. გემო ძლიერია და ცოტაოდენ მწარე. შეახამეთ ცოცხალი და გამხმარი თავშავა შებობილ ზთისხილს, ცხვრის რძისგან დამზადებულ ყველს, პომიდორს, ღორის ხორცს, ბატკნის ხორცს, კარტოფილს, მაკარონსა და ბრინჯს. ის იდეალური სურნელია ხორცის რაგუსთვის და შეუძლია შეავსოს ზეითუნის ზეთის სოუსები გრილზე გაკეთებული და გამომცხვარი თევზისთვის.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.