ჯანჯაფილი შეიძლება გამოყენებულ იქნას უმ და მომზადებულ კერძებში და ყველაზე ხშირად იყენებენ, როგორც სანელებელს ან ბალახს ცოცხალი, გამშრალი, დაქუცმაცებული, დამწნილებული, დაფქვილი ფორმით. როცა უმია, ფესურა შეიძლება დანამცეცდეს და დამატებულ იქნას სმუზიში, დაქუცმაცდეს და შერეულ იქნას სალათებში, ვერმიშელის კერძებში, ტოფუში, ან აითქვიფოს სოუსებში და მწნილებში. ჯანჯაფილი ასევე შეიძლება გამოყენებულ იქნას მომზადებულ კერძებში, მოეყაროს სუპებს, კერის, შებრაწულ ხორცს, რაგუს, გამოიცხოს ნამცხვრებში, პურში, და კექსებში, ან გამოყენებულ იქნას ხორცის, გარნირების და ბოსტნეულის კერძების შესაკაზმად. საკულინარო კერძებთან ერთად, ჯანჯაფილი ხშირად გამოიყენება ლუდისთვის, ჩაისთვის, კანფეტებისთვის და მობრაწულას სუნისა და გემოს მისაცემად, ან შეიძლება დამწნილდეს და შეუწყვილდეს ზღვის პროდუქტს ან კიმჩის. ჯანჯაფილი კარგად შეეხამება ხორცს, როგორიცაა ფრინველის, საქონლის, ღორის და თევზის ხორცი, სხვა ზღვის პროდუქტს, სტაფილოს, ბრიუსელის კომბოსტოს, ისპანახს, ოსპს, მუხუდოს, შტოშის, და შოკოლადს.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.