მწვანე კოლრაბი ყველაზე კარგად უხდება უმ და ისეთ მომზადებას, როგორიცაა შეწვა, ორთქლზე მოხარშვა, შებრაწვა, მოხარშვა და სწრაფად შეწვა. მიღების წინ, უხეში გარე ფენის კანი უნდა გაიფცქვნას ან მოშორდეს, და როცა უმია, გული უნდა დაქუცმაცდეს კომბოსტოს სალათებისთვის, სალათებისთვის, ან ოლადიებისთვის. გული ასევე შეიძლება დაიჭრას ნატეხებად და დაემატოს სუპებში, რაგუში, შებრაწულ კერძებში და გახურებულ ცეცხლზე შემწვარ ბოსტნეულში, ან შეიძლება ორთქლზე მოიხარშოს და გამოყენებულ იქნას ომლეტებში, მაკარონის კერძებში, რიზოტოში, ხორციან ბლინებში ან ყველისა და ღორის ხორცის ღვეზელებში. ორთქლზე და უბრალოდ მოხარშვასთან ერთად, მწვანე კოლრაბი შეიძლება გამოიცხოს, როგორც სახლის ფრი, მოშუშდეს და შეიბრაწოს, ან შეივსოს სხვა ბოსტნეულით და ხორცით. ფოთლები ასევე საჭმელად ვარგისია და შეიძლება მომზადდეს ორთქლზე და სწრაფად შეიწვას, კალეს ან მწვანილის მსგავსად. მწვანე კოლრაბი კარგად შეეხამება პიტნას, კამას, ბადრიჯანს, კომბოსტო ბოკ ჩოის, სოკოს, სტაფილოს, კარტოფილს, ვაშლს, ავოკადოს, ბროწეულის მარცვლებს, ოსპსა და თხილს.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.