მაშინ როცა ვარდკაჭაჭა ჩვეულებრივად გამოიყენება უმი სახით რეცეპტებში, ის ასევე სხვადასხვაგვარად გამოიყენება მომზადებულ კერძებში. შებრაწეთ მთლიანი ან შუაზე გაყოფილი არდი ზეითუნის ზეთში , სანამ დარბილდება და სუფრასთან მიიტანეთ როგორც გარნირი გახეხილ ყველთან ერთად. გააკეთეთ არდი გრილზე და დაუმატეთ მომზადებულ მარცვლებს ან ზემოდან მორთეთ პიცა. დაუმატეთ დაკეპილი ან შუაზე გაყოფილი ტარტებში, ღვეზელში მოხარშული კრემით, სუპებში, რაგუსა და კარტოფილ ფრიში. როცა უმია, ის შეიძლება დაიკეპოს და გამოყენებულ იქნას სალათაში ან ცალკე ფოთლები შეიძლება შეივსოს სხვა დამატებითი ინგრედიენტებით როგორც კანაპე. ბელგიური არდის მოშუშვა კარაქში ოდნავ დაარბილებს ბოსტნეულის სიმწარეს. ბელგიური არდის მწარე გემო კარგად შეეხამება ხახვს, მსხალს, ვაშლს, შტოშის, ბალახეულს, როგორიაა რეჰანი და ქონდარი, კაკალს, პეკანს, კარაქს, კრემიანი სოუსებს, ზეითუნის ზეთს, ბეკონს, პროშუტოს, ბატკანს, ფრინველის ხორცს და ყველ გორგონზოლას, მანჩენგოს, ცისფერს და ფეტას.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.