შეერთებულ შტატებში ბელგიური არდი ჩვეულებრივ გამოიყენება ცოცხალ რეცეპტებში, თუმცა ევროპაში უფრო ხშირად გამოიყენება მომზადებულ კერძებში. ის შეიძლება გრილზე გაკეთდეს, მოშუშდეს,სწრაფად შეიწვას და დაემატოს სუპებს. როცა უმია, ცალკე ფოთლები შეიძლება შეივსოს და სუფრაზე მიტანილ იქნას როგორც კანაპე. უმი ფოთლები შეიძლება დაიჭრას და დაემატოს სალათებს. მოშუშვა კარაქში შეარბილებს წითელი ბელგიური არდის მწარე გემოს. მისი გემო შეეხამება მსხალს, ვაშლს, შტოშის, ცოცხალ ბალახეულს, როგორიცაა ქონდარი, სალბი და რეჰანი, კრემს ან კარაქიან საწებლებს და სოუსებს , მოხალულ პეკანს, ღორის ხორცს, ყველ მანჩენგოს და პეკორინოს. ფაქიზი ფოთლები უნდა შეინახოს ქაღალდში გახვეული, მაცივარში და გამოყენებულ იქნას კვირის განმავლობაში. სინათლის ზემოქმედება გამოიწვევს ქლოროფილის გამოყოფას ფოთლებში და სასურველი თეთრი ფერის შეცვლას მკრთალ მწვანეზე.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.