მწვანე კომბოსტო შეიძლება მირთმეულ იქნას უმი, მომზადებული, დამწნილებული. მას ხშირად აჩვენებენ დაკეპილი უმი კომბოსტოს სალათში, მოშუშულ მწვანილში და სალათების ნარევში. მწვანე კომბოსტო შეიძლება იყოს წვნიანი, დამჭკნარი, მოშუშული, შებრაწული, გახურებულ ზეთში შემწვარი და გრილზე გაკეთებული. ის კარგად შეეხამება ნოყიერ ინგრედიენტებს როგორიცაა ღორის ხორცი, კრემი, ძველი და ცისფერი ყველი, კარაქი, კვერცხი, ზეითუნის ზეთი, ავოკადო და თხილი. სხვა თანმხლები ინგრედიენტები მოიცავს ციტრუსებს, მანგოს, ჩილის, ნიორს, ლობიოს, ფაროს, ძეხვს, სოკოს, ჯანჯაფილს, კამას, ჭკვალს და მსუბუქ ძმარს. მწვანე კომბოსტო გამოიყენება მჟავე კომბოსტოს გასაკეთებლად და აზიაში ხშირად ამწნილებენ. დიდი ფოთლები გამოიყენება როგორც კონვერტი კომბოსტოს ხვეულებისთვის ან როგორც პურის ალტერნატივა სენდვიჩის კონვერტებისთვის. თავი შეიძლება დაიჭრას ნაჭრებად, დაფარულ იქნას ზეთით, მარილით და პილპილით და მერე გრილზე მომზადდეს.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.