მწარე ნესვი შეიძლება შეიწვას გახურებულ ზეთში, მისგან რაგუ გაკეთდეს, კერი გაკეთდეს, ორთქლზე მოიხარშოს, მოშუშდეს ან დამწნილდეს. კუბებად დაჭერით ნესვი და შეწვით გახურებულ ზეთში კრევეტთან ერთად, შემდეგ სუფრასთან მიიტანეთ ფერმენტირებული შავი ლობიოს სოუსთან. თხლად დაჭერით მწარე ნესვი რგოლებად, თესლის მოშორებით, შემდეგ მაგრად შეწვით მიწის თხილის ზეთში და სუფრასთან მიიტანეთ ხაჭოიანი ბრინჯის ზემოთ. დაჭერით მწარე ნესვი ნახევარმთვარეებად, შემდეგ მოხარშეთ დარბილებამდე და სუფრასთან მიიტანეთ გარნირის სახით.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.
ეს ნესვი გაძლებს ერთ კვირამდე. მწარე ნესვის გამოყენების წინ, კარგად გარეცხეთ, მაგრამ არ გათალოთ.