ბამს ისტორიულად არ მიირთმევდნენ ცალკე, არამედ შეწყვილებულს უამრავ რეცეპტთან შესამჩნევი კომპლექსური გემოს და ცვალებადი სტრუქტურის მქონე ინგრედიენტების გვერდით. ბამს ყველაზე ხშირად იყენებენ როგორც სუპის ან რაგუს ინგრედიენტს , როგორც შემასქელებელ საშუალებას, თუმცა მისი სტრუქტურა და გემო ნამდვილად გაძლიერებულია, როცა შემწვარია და გრილზე გაკეთებული. ბამი კარგად შეეხამება რეჰანს, ბეკონს, ჭარხლის მწვანე ნაწილებს, კარაქს, კრემს, ნიორს, ლორს, ლიმონს, ხუჭუჭა კომბოსტოს, ხახვს, ოხრახუშს, ზეითუნის ზეთს, დამწნილებულ ბოსტნეულს, წიწაკა ჩილის და პილპილის მარცვლებს, პაპრიკას, პომიდორსა და თალგამს.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.