ნიახურის ღერო რბილია და აქვთ ბალახეულის მტკიცე არომატი ძლიერი ცხრე გემოთი და სურნელებით. ნიახურის ღერო ყველაზე კარგად უხდება ისეთ მომზადებას, როგორიცაა გათეთრება, გახურებულ ზეთში შეწვა, მოხარშვა და სწრაფად შეწვა. მას ყველაზე ხშირად იყენებენ არომატულ მწნილებში, რაგუში, სუპებში, როგორიცაა ტომატის გასპაჩო ჩილით, ან იყენებენ ტომატის სოუსებში პიტნასთან და სუფრასთან მიაქვთ ისპანახის ან ყველით შევსებული რავიოლის ზემოთ. თეთრი ნიახურის ღერო ასევე შეიძლება დამწნილდეს , გამოყენებულ იქნას კარტოფილ ფრიში, სუფრასთან მიტანილ იქნას გარნირის სახით, ან გათეთრებულ იქნას და დაიკეპოს კარტოფილის და კომბოსტოს სალათებისთვის. ნიახურის ღერო კარგად შეეხამება ჯანჯაფილს, ნიორს, ხახვს, ჩილის, პიტნას, პომიდორს, ალეპოს პილპილს, და ხორცს, როგორიცაა ქათმის და ღორის ხორცი.
Delivery service will be available soon – in the mean time you are welcome to visit our restaurant Zest at 30 Shalva Dadiani St.
ვებგვერდზე განთავსებული შეკვეთები გამოგიგზავნით თქვენს მიერ მითითებულ მისამართზე შეკვეთიდან შვიდი დღის განმავლობაში, სასურველ დროს.
100 ლარზე ნაკლები შეკვეთებისთვის ემატება 10 ლარი – ტრანსპორტირების საფასური.
100 ლარზე მეტი შეკვეთის მიტანა უფასოა.
მიწოდება თბილისის გარეუბანში (ტაბახმელა, შინდისი, წავკისი, კოჯორი, კიკეთი, წყნეთი, ბეთანია, ახალდაბა და სხვა დაკავშირებული ტერიტორიები) 25 ლარი ღირს.